RAZSTAVA:

THE EYE OF UNIVERSE * OKO VESOLJA

Umetnica: Tina Pustovrh Puc

Uporabljena tehnika: Aluminijasta podlaga, akril sprej.

Fizični ogled na voljo med 4. 10. 2022 in 4. 11. 2022 v PUUTI – life & art room na Šentvišku ul. 28 v Ljubljani.

Za termin ogleda se prijavite preko elektronske pošte: info@puuti.si

URNIK TERMINOV, ki so na voljo za ogled:

  • PON. in ČET.: 10h – 12h
  • PET.: 17.30h – 19h

Izjemoma je možen ogled tudi izven teh terminov (po predhodnem dogovoru).

OPIS PROJEKTA:

V redko uporabljeni tehniki sem omogočila barvam, da se čim bolj svobodno razlijejo in razpršijo po ravni aluminijasti površini. Z nežnimi tehnikami usmerjanja sem tako dovolila podlagi in barvi, da skupaj ustvarita končni vzorec, ki kaže mistično sliko ‘očesa vesolja’. Z izbrano tehniko želim približati in prikazati pomembnost zaupanja, svobode, sprejemanja nepričakovanega, odlaganja nadzora, pričakovanj in zavedanja majhnosti in nepomembne pomembnosti v očeh vesoljne neskončnosti. Verjamem, da vsaka moja umetnina nosi svoje posebno sporočilo, ki ga čuteč opazovalec zmore zaznati in razbrati. Ob sporočilu, ki ga prejme, se lahko odloči, da mu prisluhne, mu sledi in s tem umetnino, za katero začuti, da je namenjena prav njemu, sprejme v svojo last.

Tina Pustovrh Puc je novodobna umetnica, ki že vrsto let deluje tudi kot pisateljica in intuitivna učiteljica ter predavateljica. Povezovanje s silami vesolja je temelj vseh njenih delovanj, kot seveda tudi njen obstoj ter izvor vseh njenih inspiracij. Kot umetnica na trg prodira z edinstvenimi stvaritvami, ki mogoče niso razumljivi širši javnosti, katere Tina ne nagovarja, temveč si želi ustvarjati dela, ki intimno in skrivnostno pokličejo skrivnostno izbranega posameznika, ki je na neki stopnji že dovolj odprt, da močno energijo, ki jo njeni izdelki prinašajo, tudi začuti in sprejme.


MOŽNOST ODKUPA DEL

V spodnjem portfoliju si lahko ogledate celotno razstavo, ki se bo dnevno obnavljala. Dela se bodo dnevno dodajala, tako bo razstava ohranjala svojo aktualnost skozi celotno razstavno obdobje. Dela so na voljo za odkup. Cena (brez poštnine) je objavljena ob vsakem delu posebej. Prav tako dimenzija slike. Za odkup del mi pišite na: info@tinapustovrhpuc.com