PROCESNO ŽIVLJENJSKO MENTORSTVO

~ INTERA POGOVOR ~

Vsak od nas se vsaj enkrat v življenju znajde na usodnem življenjskem križišču, ko preprosto ne ve, kako in kam naprej. Takrat potrebuje razumevajočo ramo, na katero se lahko nasloni. Ramo prijatelja, zaupnika. Ramo sogovornika, ki  je neodvisen in za katerega verjame, da mu lahko zaupa vse.

Intera pogovor je posebne vrste pogovor, ki traja 120 min in je oblikovan tako, da preko transpersonalnega vpogleda pomaga osmisliti posameznikovo dejansko, želeno in namensko stanje. Sproščen pogovor, ki z intuitivnim sogovornikom teče na vseh nivojih, določene elemente človekovega doživljanja okolice, ki povzročajo stres, nelagodje ali izgubljenost, obdeluje z distanco, tako časovno kot krajevno, in tako uspe ponuditi in predstaviti objektivnejšo sliko. Intera pogovor je mistično usmerjen v procesno prebujanje posameznikove celočutne modrosti, ki vodi k duhovnemu prebujenju, globokemu pomirjanju, s tem pa vpliva na celostno zdravje človeka in predvsem pomaga pri drugačnemu razumevanju stvarnosti, v kateri posameznik živi.

“S tovrstnimi intuitivno-terapevstkimi (‘intera’) pogovori imam že več kot 15 let izkušenj. Vesela sem vsakega, ki me poišče in verjame v moč magičnega pogovora med dvema iskrenima in mistično povezana prijateljema.” Tina


Cenik:

  • 1x srečanje: 95 EUR

  • Paket 4 (4 srečanja): 320 EUR

  • Paket 8 (8 srečanj): 580 EUR

  • Paket 12 (12 srečanj): 840 EUR

PRIJAVI SE NA ZASEBNO SREČANJE